2 miljoen kijkers voor Bordeaux – PSV


De kijkcijfers van woensdag 27 september 2006 (SKO)

Champions League: Bordeaux – PSV (NOS, Ned3, 20:00) – PSV heeft goede zaken in de Champions League gedaan door met 1-0 van Bordeaux te winnen. In Frankrijk zorgde de Zweed Mika Väyrynen na ruim een uur voor de enige treffer. “Ja, ongelooflijk. Zo mooi kan voetbal zijn“, aldus Väyrynen na afloop van de wedstrijd. “Drie punten in een uitwedstrijd is prachtig. Die pakken ze ons niet meer af. Dit is heel goed voor ons zelfvertrouwen.” Mike sprak van een ‘belangrijke zege’.

Trainer Ronald Koeman bleef na de zege in Bordeaux realistisch. Koeman in De Telegraaf: “Het is een goede stap. Een uitwedstrijd winnen, is belangrijk in de Champions League. Op naar de volgende stap. Het resultaat is uitstekend, maar het spel was dat niet. We begonnen zeker niet goed, maar we kwamen later in de eerste helft beter in de wedstrijd. Na de rust deed Bordeaux het iets anders met een tweede spits. We lieten ons daardoor echter niet verrassen.(..) Ik vond Bordeaux overigens heel matig spelen.” De wedstrijd Bordeaux – PSV trok 2.025.000 kijkers (madl: 31.5%).

Cinema.nl: Nederlands Film Festival 2006 (VPRO, Ned3, 00:25) – De 26ste editie van het Nederlands Film Festival ging gisteren van start in Utrecht. De VPRO doet de komende periode iedere nacht uitvoerig verslag van het festival. Eén van de films die op het Nederlands Filmfestival in première gaat, is de horrorfilm Sl8n8 met Victoria Koblenko. “Eigenlijk heb ik niet zo veel met dat soort feestjes. Ik zal wel een leuke jurk aandoen; er komen toch veel mensen uit de business kijken. Maar de reacties van het publiek vind ik veel belangrijker- ik zou het liefst incognito in de bios gaan zitten om te kijken wat de mensen ervan vinden“, vertelt Koblenko bij TVgids Online. Victoria is binnenkort ook weer op tv te zien: “Ik heb voor SBS alle lijsttrekkers mogen interviewen over hun plannen op het gebied van internationale samenwerking en armoedebestrijding. Dat was erg leuk! Verder zijn er ook acteerplannen, maar zolang er geen contracten getekend zijn praat ik er niet over, want dan gaat het misschien mis.” Het verslag van de openingsdag van het Nederlands Film Festival 2006 werd vannacht door 54.000 kijkers (madl: 4.8%) bekeken.

Je echte leeftijd (SBS6, 21:32) – Sinds Sonja Bakker haar in eigen beheer uitgegeven boek Bereik je ideale gewicht! een bestseller werd, weten de media haar te vinden. Inmiddels is ze al een paar weken te zien in het SBS 6-programma Je echte leeftijd, dat gisteren door 727.000 kijkers (madl: 11.2%) bekeken werd. “Ik ben door wel negen televisieproducenten benaderd“, vertelt Sonja in TROS Kompas. “De één had een nóg lucratiever programmavoorstel dan de ander. Zodra me gouden bergen worden beloofd, ben ik op mijn hoede. De kans dat ik in zo’n geval vooral word gezien als een melkkoe, waaraan flink te verdienen valt, is levensgroot. Wil ik met iemand in zee gaan, dan moet het in de eerste plaats op het persoonlijke vlak klikken. Dat was zo met Tina Nijkamp, programmaleider bij SBS 6. Ik krijg van haar de vrijheid om de presentatie op mijn eigen manier te doen. Dat voelt een stuk beter dan wanneer ik door anderen geschreven teksten moet gaan voordragen.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen