Joan Haanappel: ‘Rel maakt Dancing on Ice extra leuk’

Joan Haanappel, juryvoorzitter van Dancing on Ice, voelt zich niet per- soonlijk aangevallen door Pascale Jambers. Pascale uitte zondag in de live-uitzending van de ijsshow hevige kritiek op Haanappel. De juryvoorzitter is volgens Pascale te kritisch en te partijdig. Haar man Paul Jambers riep tijdens de uitzending dat de jury het programma heeft doen mislukken.

Ik kon niet geloven dat dit de man was die op televisie zo ingetogen vertelt over de bijzondere levens van andere mensen“, reageert Haanappel in De Telegraaf. De juryvoorzitter denkt niet dat zij te streng is geweest tijdens haar beoordeling van de bekende kandidaten. “Ik ga niet als een of ander doetje roepen dat ze het geweldig doen, als dat niet zo is. Het staat voor mij als een paal boven water dat ik als voorzitster eerlijk moet zijn. Het gaat er niet om of iemand er leuk uitziet.

Feit blijft dat Pascale niet zo goed heeft geschaatst als haar tegenstandster in de skate-off Froukje de Both. Het aardige van deze zogenoemde omstreden uitslag is dat Pascale met vijf tegen nul is weggestemd. Dus ook door de Belgische juryleden. Ik voel me dan ook niet persoonlijk aangevallen.

Joan heeft genoten van de uitspatting tijdens de live uitzending. “Dit soort onverwachte gebeurtenissen maken zo’n programma extra leuk. Het programma liep afgelopen zondag onverwacht heel anders. Met meneer Jambers die woedend het ijs opstapte. Práchtig vond ik dat. Laten we eerlijk zijn: Dancing On Ice is amusement met een vleugje sport. Dit was entertainment ten top!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen