Donderdagavond ’topserie-avond’ bij SBS 6

SBS 6 doopt haar donderdag- avond met ingang van 26 oktober om in ’topserie-avond’. Vanaf dan start de donderdagavond om 20.30 uur met het in het voorjaar succesvol geïntroduceerde The Ghost Whisperer. Jennifer Love Hewitt vertolkt in deze serie de rol van Melinda Gordon; een jonge vrouw die op bijzondere wijze communiceert met de geesten van overleden mensen.

De nieuwe reeks afleveringen van The Ghost Whisperer start met ‘Miss Fortune’. Melinda krijgt in deze aflevering te maken met de geest van een goochelaar als een rondreizend circus haar woonplaats aandoet. De geest is verbitterd en beschuldigd zijn jaloerse broer van zijn dood. Deze doet het echter af als een ongeluk.

Om 21.30 uur volgt de hitserie House, die de zender sinds 17 augustus uitzendt. Hugh Laurie speelt de hoofdrol in deze met een Emmy en Golden Globe onderscheiden serie. Naar deze serie kijken wekelijks gemiddeld bijna 750.000 mensen. In House draait het allemaal om de cynische arts Gregory House, die erg op zichzelf is en het liefst alle contact met zijn patiënten zou vermijden. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn feilloze instinct en zijn voorliefde voor medische puzzels.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen