Zenders MTV Networks halen ‘recordmarktaandelen’

In juli heeft MTV Networks haar positie op de Nederlandse televisie- markt verstevigd met record marktaandelen. Dat meldt een woordvoerster van de zendergroep. De drie muziekzenders MTV, TMF en The BOX haalden volgens de zegsvrouw in de doelgroep 13 tot 34 jaar de hoogste marktaandelen.

MTV, TMF en The Box behaalden een gezamenlijk marktaandeel van 11.8% in doelgroep 13 tot 19 jaar. MTV behaalde met 5.0% het hoogste marktaandeel ooit in doelgroep 13 tot 19 jaar. “Vooral de weekenden van MTV deden het goed, onder andere door marathons van My Super Sweet 16 en The Fabulous Life Of“, aldus de woordvoerster. Afgelopen maand lanceerde TMF Valerio

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen