RTL Boulevard en ‘GTST’ terug bij RTL 4

De populaire vooravondprogramma’s RTL Boulevard en Goede tijden, slechte tijden beginnen vanavond aan een nieuw seizoen bij RTL 4. Daarmee is de vertrouwde vooravond van de zender weer volledig. Om 18.35 uur staan Daphne Bunskoek en Albert Verlinde weer klaar om de kijker op de hoogte te brengen van het laatste showbizz-, lifestyle- en misdaadnieuws. Om 20.00 uur moet in ‘GTST’ blijken of Ludo Sanders eigenlijk wel echt dood is.

RTL Boulevard is al jarenlang een succesvol programma in de vooravond van RTL 4. De eerste seizoenen waren Beau van Erven Dorens en Albert Verlinde de gezichten van het programma, maar momenteel is Daphne Bunskoek de presentatrice van de entertainmentrubriek. “Albert is een goeie man om duos mee te sluiten. Je ziet dat meteen. Met hem en Daphne is het direct goed. Met mij en Linda heeft dat even tijd nodig“, vertelt Beau in Spits.

In de laatste aflevering van het vorig seizoen van Goede tijden, slechte tijden heeft de kijker kunnen zien hoe Ludo Sanders door zijn geliefde Janine werd neergeschoten. Een onbekende heeft de nepkogels in het geweer van Janine stiekem verruild voor echte. Hoe de schietpartij afloopt wordt duidelijk uit een rouwadvertentie, die in de eerste week van uitzending te vinden zal zijn in Het Spectrum, de krant in Meerdijk. Grote vraag blijft echter: Wie heeft dit op zijn geweten?

Ook de BNN-soap ONM keert vanavond terug op de buis. Niet meer op Nederland 2, maar op Nederland 3 opent een dubbele aflevering het nieuwe seizoen van ONM. De soapserie zal voortaan dagelijks om 19.00 uur worden uitgezonden. Dat is een half uur eerder dan dat de kijker gewend is. In de eerste aflevering is de Volendamse zanger Jan Smit te zien. Hij luistert het dertigjare jubileum van J.P. als barman op.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen