Frans Bauer opnieuw met soap bij RTL 4

RTL 4 komt na drie jaar opnieuw met een real life soap rond de volkszanger Frans Bauer. In 2003 hielden Frans en zijn gezin miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd met de soap De Bauers. Nu heeft Frans opnieuw gekozen voor RTL 4 en brengt de zender vanaf november niet alleen een nieuwe programmareeks rond de zanger, maar ook een special en een registratie van zijn concerten in Ahoy. In een nieuwe reeks wordt toegeleefd naar de concerten.

Onder de titel De Bouwers is te zien hoeveel werk en inzet Frans en alle betrokkenen in de strijd gooien om van de concertreeks een daverend succes te maken.” Het is fantastisch dat Frans opnieuw te zien zal zijn bij RTL 4“, aldus Wim ter Laak, programmadirecteur bij RTL 4. “Er is massaal gekeken naar De Bauers en ik weet zeker dat we met deze nieuwe serie niet alleen zijn eigen fans, maar ook de RTL 4-kijkers van toen en nu een enorm plezier zullen doen.

Frans Bauer over de nieuwe tv-reeks: “Dit jaar bij de voorbereidingen op mijn concerten in Ahoy ontstond het idee voor een televisiereeks en de keus voor RTL 4 was voor mij heel makkelijk. We gaan de kijker weer enorm laten genieten!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen