Wendy van Dijk waarschijnlijk presentatrice ‘X factor’

Wendy van Dijk gaat in het najaar waarschijnlijk het nieuwe amusementsprogramma X Factor presenteren voor RTL 4. Dat meldt De Volkskrant. Naast de presentatie van X-factor, zal Wendy ook meedoen als kandidaat aan het dansprogramma Dancing on Ice. Vorige week werd bekend dat de presentatrice SBS 6 verlaat en vermoedelijk overstapt naar RTL 4. RTL-baas Fons van Westerloo verwacht dat de handtekeningen binnenkort zullen worden gezet.

SBS-programmadirecteur Eric van Stade noemt het vertrek van Wendy van Dijk in De Telegraaf ‘heel erg jammer, maar zeker geen ramp’. Dat SBS 6 zonder Wendy van Dijk tot een banale campingzender verwordt, vindt Van Stade van SBS onzin. “Die bewoording banale campingzender hoor ik al jaren. Dat is zo achterhaald. Die wordt gebruikt door lieden die nooit kijken en geen verstand van televisie maken hebben. Bovendien vind ik het een belediging voor de meer dan

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen