VPRO met nieuw filmprogramma

De VPRO en de Volkskrant gaan samen een nieuw programma over films maken. Het programma, dat vanaf januari 2007 elke maandagavond te zien is op Nederland 2, zal gericht zijn op nieuwe films. Er staan 35 afleveringen gepland.
De VPRO en de Volkskrant blijven net als voorgaande jaren dagelijkse filmjournaals verzorgen vanaf het Nederlands Film Festival in Utrecht, het IDFA in Amsterdam, het International Film Festival Rotterdam en het festival van Cannes. Die uitzendingen, veertig in totaal, zijn op Nederland 3 te zien.

Suzanne Weusten van de Volkskrant: “Met cinema.nl hebben de Volkskrant en de VPRO laten zien dat ze uitstekend kunnen samenwerken. Het succes van cinema.nl laat bovendien zien dat er veel belangstelling bestaat voor een journalistiek filmprogramma.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen