‘Ter land, ter zee’ terug met nieuwe afleveringen

Te land, ter zee en in de lucht is vanaf vrijdag 28 juli terug op de buis met een nieuwe serie afleveringen. Het programma begint op die dag om 20.30 uur op Nederland 2 aan haar 35ste seizoen en is daarmee volgens de TROS het langstlopende amuse- mentsprogramma op de Nederlandse televisie. In iedere aflevering van deze nieuwe serie ‘Te land, ter zee’ is een bekende Nederlander naast jurylid ook de starter van de deelnemers en zal ter afsluiting van het programma, samen met Johan Vlemmix het traject afleggen. Giel Beelen zal het spits afbijten als gastdeelnemer.

Deze nieuwe reeks van Ter land, ter zee, dat wordt gepresenteerd door Bert Kuizenga (foto), start met het oudste onderdeel: Tobbedansen. In Enkhuizen proberen deelnemers met een zelfgemaakte tobbe, kist of krat, startend vanaf een vertrekpunt boven aan een helling, zo snel mogelijk een wedstrijdtraject glijdend en varend af te leggen om de finishbel te bereiken. Aan en in het voertuig mogen attributen zijn bevestigd om het voertuig over het water naar de bel voort te bewegen. Ook mogen bijvoorbeeld onderdelen worden uitgerold om over het water naar de bel te lopen. Na de start mogen er geen losse onderdelen op het platform achterblijven.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen