Oppassen en Wegwezen bij de AVRO

De AVRO start vanavond (28 juli) om 21.30 uur op Nederland 1 met het nieuwe programma Oppassen & Wegwezen. In deze reeks van zes afleveringen gaan jonge ouders samen op reis naar een villa in het Italiaanse Umbrie. Tooske Ragas is de gastvrouw die hen daar verwelkomt en een bijzondere tijd met hun doorbrengt. De ouders hebben zich opgegeven omdat ze behoefte voelen om hun leven en liefde eens tegen het licht te houden, omdat ze soms iets missen of onzeker zijn over de manier waarop het leven momenteel loopt.

Thuis in Nederland zijn er twee mannen die de gezinnen draaiende houden. Zij zijn de oppas van de AVRO; Sipke Jan Bousema en Frits Sissing. “Het is een vrolijk maar ook confronterend, zomers programma dat gaat over vrijheid“, aldus een woordvoerder van de AVRO. “Enerzijds de vrijheid om even ongestoord samen te kunnen genieten. Anderzijds de vrijheid om te zijn wie je bent; te zoeken naar de dingen die voor jou belangrijk zijn in het leven en daar dan ook keuzes in te maken.

Frits Sissing bij TVgidsOnline: “Oppassen en Wegwezen is het eerste amusementsprogramma dat ik presenteer. Dat zorgde ervoor dat er soms nogal wat reuring in de buurt was als ik met een cameraploeg door de straat liep: er zou toch geen moord in de buurt gepleegd zijn? De kinderen waar ik voor zorgde, vonden het trouwens geweldig. Die werden door een BNer naar school gebracht en dat was mooi wel extra aandacht op het schoolplein. Ik ga trouwens door met het lichtere genre ik ben nu bijvoorbeeld bezig met een reisprogramma. Dat betekent trouwens niet dat ik niet meer bij Opsporing Verzocht te zien ben, dat blijf ik gewoon presenteren.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen