Oppassen en Wegwezen bij de AVRO

De AVRO start vanavond (28 juli) om 21.30 uur op Nederland 1 met het nieuwe programma Oppassen & Wegwezen. In deze reeks van zes afleveringen gaan jonge ouders samen op reis naar een villa in het Italiaanse Umbrie. Tooske Ragas is de gastvrouw die hen daar verwelkomt en een bijzondere tijd met hun doorbrengt. De ouders hebben zich opgegeven omdat ze behoefte voelen om hun leven en liefde eens tegen het licht te houden, omdat ze soms iets missen of onzeker zijn over de manier waarop het leven momenteel loopt.

Thuis in Nederland zijn er twee mannen die de gezinnen draaiende houden. Zij zijn de

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen