375.000 kijkers voor Oppassen en Wegwezen


De kijkcijfers van vrijdag 28 juli 2006 (SKO)

Oppassen en wegwezen (AVRO, Ned1, 21:40) – In de nieuwe show Oppassen en wegwezen passen Sipke Jan Bousema en Frits Sissing thuis op de kinderen, terwijl hun ouders door Tooske Ragas worden verwend op een Italiaanse berg. Sipke Jan heeft plezier beleefd. “Mijn vriend en ik hebben zelf geen kinderen, maar mede door mijn ervaring level ik snel met kids“, aldus Sipke Jan Bousema bij TVgids Online. “Daarnaast vreet ik opvoed- tv-programmas, en heb ik tweemaal met mijn ouders gebeld om hen om advies te vragen.”

“Mijn vriend en ik hebben het vaak over adoptie gehad, maar nu ik deze ervaring heb, weet ik dat we er voorlopig niet aan gaan beginnen. Ik heb door dit programma inzicht gekregen in de mate van zorg, tijd en energie die kinderen vragen ik was vaak bekaf en het was behalve erg leuk ook druk en zwaar. Wij hebben allebei een ontzettend drukke baan, dus als wij een kind zouden adopteren, dan zouden we het zelf niet de aandacht kunnen geven die het verdient. Dit zou betekenen dat het kindje vijf dagen in de week in de crche belandt en dat is voor mij gewoonweg onacceptabel.” Oppassen en wegwezen trok 375.000 kijkers (madl: 8.9%).

Te land, ter zee en in de lucht (TROS, Ned2, 20:31) – De TROS zond gisteren de eerste van een nieuwe serie afleveringen van Te land, ter zee en in de lucht te zien. Het programma begint aan haar 35ste seizoen en is daarmee het langstlopende amusementsprogramma op de Nederlandse televisie. In iedere aflevering van deze nieuwe serie is een bekende Nederlander naast jurylid ook de starter van de deelnemers en zal in hoogst eigen persoon, ter afsluiting van het programma, samen met Johan Vlemmix het wedstrijdtraject afleggen. De nieuwe reeks startte met het oudste onderdeel: Tobbedansen. In Enkhuizen probeerden deelnemers met een zelfgemaakte tobbe, kist of krat, startend vanaf een vertrekpunt boven aan een helling, zo snel mogelijk een wedstrijdtraject glijdend en varend af te leggen om de finishbel te bereiken. Aan en in het voertuig mogen attributen zijn bevestigd om het voertuig over het water naar de bel voort te bewegen. Ook mogen bijvoorbeeld onderdelen worden uitgerold om over het water naar de bel te lopen. Na de start mogen er geen losse onderdelen op het platform achterblijven. Ter land, ter zee in de lucht werd gisteren door 594.000 kijkers (madl: 16.3%) bekeken bij de TROS op Nederland 2.

Shownieuws (SBS6, 19:24) – Na jarenlang hard aan de weg getimmerd te hebben is het tijd voor de landelijke doorbraak van de sympathieke zanger Wesley, schrijft de TROS op haar website Sterren.nl. Vanaf woensdagavond 2 augustus is Wesley zes weken lang te zien in zijn eigen real-life soap in de vroege editie van SBS 6 Shownieuws, dat gisteren 390.000 kijkers (madl: 12.1%) trok. Wesley neemt de kijkers onder andere mee in de voorbereidingen van zijn grote concerten, de opnames bij de TROS, zijn Duitse lessen komen aan bod, er wordt kennis gemaakt met de familie en ook een dagje op de Tilburgse kermis blijft niet uit.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen