Nieuwe Flikken twee dagen in de week bij TROS

De TROS zendt vanaf vrijdag 7 juli dertien nieuwe afleveringen uit van de populaire Belgische serie Flikken. De nieuwe afleveringen worden uitgezonden op dinsdagen en vrijdagen (21.30 uur). Enkele nieuwe karakters maken hun opwach- ting. Zo maakt de kijker kennis met Boudewijn de Groot als Robert, die als profiler werkzaam is voor de Nederlandse politie.

Samen met het Vlaamse Flikken-team gaat hij op zoek naar een seriemoordenaar die in het Nederlandse en Vlaamse studentenmilieu toeslaat. Verder duikt later ook Lieselot Winter op, een collega van de Jeugdbrigade die het team komt versterken. Deze rol wordt gespeeld door Tine van den Brande, bekend uit de serie Witse.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen