‘Goudkoorts’ bij SBS 6

SBS 6 geeft vandaag in de vroege editie van Shownieuws het start- sein voor ‘Goudkoorts’, de jacht naar de piratenschat van echt goud. Shownieuws geeft vanaf vanavond dagelijks aanwijzingen over de vindplaats van de gouden schat. Vervolgens kunnen degenen die alle aanwijzingen goed weten te combineren, naar de schat graven.

Op woensdag 12 juli kan iedereen die alle aanwijzingen weet te combineren op de geheime locatie gaan graven naar de verborgen piratenschat ergens in Nederland. Alleen de eerste 500 bezoekers op de geheime locatie maken echter kans op de gouden hoofdprijs. Aangezien er meerdere piratenschatten begraven liggen, is het dan nog zaak om de juiste schat te vinden. Viktor Brand doet voor SBS 6 verslag van de jacht op de piratenschat. De zender zendt op vrijdag 14 juli om 19.25 uur de special Goudkoorts: De jacht naar de Piratenschat uit naar aanleiding van de premi

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen