Mirella van Markus presenteert Goedemorgen Nederland

De 29-jarige Mirella van Markus zal met ingang van het nieuwe seizoen het KRO-ochtendprogramma Goedemorgen Nederland gaan presenteren. Het actualiteitenprogramma is vanaf maandag 4 september weer dagelijks te zien tussen 7.00 uur en 9.00 uur ’s ochtends. Mirella komt van RTV Noord-Holland waar ze het wekelijkse jongerenprogramma SHOOT presenteerde. Mirella gaat Goedemorgen Nederland vier werkdagen per week presenteren. Op vrijdag neemt collega Sven Kockelmann (foto) de presentatie op zich.

Goedemorgen Nederland begon op 2 september 2002 als samenwerkingsverband tussen de KRO, NCRV en AVRO. Vanaf september is Goedemorgen Nederland uitsluitend een productie van de KRO. Daphne Bunskoek was de presentator van het eerste uur, later afgewisseld met Klaas Drupsteen (NCRV). Bunskoek werd vorig jaar opgevolgd door Brecht van Hulten die terugging naar de NOS.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen