688.000 kijkers voor De Smaakpolitie


De kijkcijfers van donderdag 20 juli 2006 (SKO)

De Smaakpolitie (SBS6, 21:30) – Rob Geus heeft voor twee jaar getekend bij SBS 6. Hierdoor zullen er nog vele nieuwe afleveringen van De Smaakpolitie te zien zijn bij de zender. “Het programma scoort wekelijks tegen de miljoen kijkers en Geus zelf wordt met het seizoen populairder“, aldus een zegsman van SBS. De Smaakpolitie trok gisteren in de herhaling 688.000 kijkers (madl: 16.9%).

Keurmeester en kok Rob Geus is al vijf jaar het gezicht van De Smaakpolitie. Maureen du Toit verzorgt de presentatie vanuit de studio. In het programma gaat Rob Geus op inspectieronde langs de Nederlandse keukens voor de hygi

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen