Edvard Niessing nieuwe presentator RNN7

Edvard NiessingNieuwslezer en ex-radiodj Edvard Niessing is deze week gestart als presentator bij regionale tv zender RNN7. Hier zal hij de presentatie verzorgen van de regionale nieuwsprogramma’s Het laatste nieuws en Regio Business. RNN7 gaat naar eigen zeggen medio oktober 2006 haar regionale format transformeren naar een landelijk format. “De zender komt dan onder andere met veel landelijke nieuws en ziet in Niessing een ideale kandidaat om dit te helpen lanceren“, aldus een woordvoerder van de omroep vandaag.

Voorlopig is Niessing te zien in de eerder genoemde nieuwsprogramma, die hij samen met Sanne Steusel en Hans Groenendijk zal presenteren. Edvard Niessing is vooral bekend als presentator van het RTL nieuws. Sinds november 2004 is Niessing werkzaam als nieuwslezer voor de radionieuwsdienst van Novum Nieuws.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen