Yfke Sturm presenteert Holland’s Next Top Model

Geplaatst op do 15 jun 2006 om 12:48

De afbeelding “http://www.papermag.com/modules/photo/uploaded_photos/10/marquee03.jpg” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.Het Nederlandse topmodel Yfke Sturm (foto) wordt de presentatrice van ModelMasters: Holland’s Next Top Model, dat komend najaar bij RTL 5 is te zien. In haar carrière als model mag de 24-jarige Yfke zich volgens RTL 5 al een aantal jaren tot de absolute top van de wereld rekenen. Ze stond op internationale covers van magazines als Vogue, Glamour, ELLE en Cosmopolitan en loopt op de catwalk voor designers als Versace, Giorgio Armani en Calvin Klein. In de afgelopen jaren heeft ze haar handtekening gezet onder contracten voor ondermeer Ralph Lauren, DKNY en L’Oreal.

Momenteel is Yfke het gezicht van Jennifer Lopez’s nieuwe kledinglijn JLo. “In New York heb ik de reeksen van ‘America’s Next Top Model’ op de voet gevolgd en gezien wat voor spanningen er ontstonden tussen de modellen en de juryleden“, aldus Yfke Sturm. “Tijdens modeshows heb ik Tyra Banks backstage meerdere malen meegemaakt als een geweldig en professioneel model. Toen RTL mij vroeg om in de Nederlandse serie haar rol voor mijn rekening te nemen, vond ik dat uiteraard een grote eer. Presenteren op TV is nieuw voor mij, maar in het modellenvak loop ik alweer zeven jaar mee. Om mijn expertise en ervaring uit deze interessante, maar zware jaren op anderen te mogen overbrengen, is natuurlijk geweldig.

Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL 5: “Met Yfke Sturm halen we voor RTL 5 een nieuwe, jonge presentatrice binnen, die haar sporen ruimschoots heeft verdiend in de modellenwereld. Yfke zal ‘Holland’s Next’ samen met de bijzondere juryleden tot een opvallend en succesvol programma maken.” Holland’s Next Top Model wordt vanaf maandag 4 september wekelijks op RTL 5 uitgezonden.
23 Reacties op “Yfke Sturm presenteert Holland’s Next Top Model”


 1. Dayslover

  Leuk

 2. anne

  “bijzondere juryleden”

  Laat me raden… Irene van der Laar, Daphne Deckers, Leco, Addy van den Krommenacker, Fiona Hering?

 3. Jordy ||

  Goede keuze, was wel een beetje voorspelbaar. Ze is nu ook weer over de top, en dan is televisie een mooie toekomst om je pensioen nog af te ronden.

 4. Marc

  Ik denk dat dit dé hit wordt voor RTL 5 volgend jaar.

 5. Jorzz

  RTL5 zal komend seizoen wel beter gaan scoren, ook omdat ze nu weten welke programma’s scoren.

 6. Pietje

  @ Jorzz:

  RTL5 beter gaan scoren? Ze scoorde afgelopen seizoen al enorm goed! En ze wisten al lang wat ging scoren en wat niet, want meer als de helft van de programma’s was al uitgezonden op Yorin (remember) dus…

 7. Erik

  Wie gaat het programma eigenlijk produceren? Is dat al bekend?

 8. Craig

  Als ze het maar niet zo dom programmeren als de Nederlandse Herken de Homo. Gewoon maandag 21:30.

 9. Dayslover

  @Craig, lijkt me logisch gewoon de week nadat Americans next top model afgelopen is ;). Overigs was Herken de Homo ook op hetzelfde tijdstip als de Amerikaanse versie, dus heel dom was het niet?

 10. Veronicafan Michael*

  Hopelijk zitten er goeie kandidaten tussen :)
  Ga het zekerste weten volgen ;)

 11. JongMeisje

  Echt weer zo’n programma voor beroepsrukkertjes. Mijn aandelen Kleenex Tissues zullen weer gaan stijgen. Alvast bedankt, jongens :)

 12. René

  @JongMeisje

  Er bestaan geen Kleenex Tissues aandelen, dus je zul wel bedoelen dat je ze in grote getalen inkoopt om nattigheid weg te nemen.

  Beetje Lesbisch? ;-)

 13. Martijn

  Leuk! ga ook zeker kijken. Maar waaron nou niets eens met jongens? Lijkt me ook wel eens leuk na al die versie’s met de damens.

 14. Maurits

  Erg leuk. Maar wat een non talent.
  Een uitstraling van 0! en het jurly lid is natuurlijk rodrigo otazu, laat hem dan ff please nederlands leren!!

 15. Rens

  Ja doe maar een keer wat met jongens!

 16. JongMeisje

  @Rens.

  Nou, je hebt gelijk hoor. Lijkt me interessant !

 17. simone

  ik heb gehoord dat ze een goed top model is heb alleen nog nooit echt van der gehoort van Tyra Banks kende ik al uit bladen en zo maar haar?? ze zal wel goed zijn en ik hoop ook dat een goede wint

 18. dus

  op welke site kan je je opgeven?

 19. ikke

  Hello,

  Ik heb vandaag meegedaan aan de voorronde van Holland’s next topmodel.Ben niet door haha!Met mij nog ruim 450 meiden die niet door zijn.Ik hoorde al van velen dat het doorgestoken kaart was en dat er al ruim 30 wisten dat ze door waren.En er zaten ontzettend mooie meiden tussen en die gingen dus mooi niet door!Maar ja het was leuk om mee te maken,wel erg vermoeiend!!

 20. Altere

  @ikke: alles in de televisiewereld is nep …

 21. ikke

  tja dat blijkt maar weer….

 22. Mediacourant.nl » Blog Archive » Jury ‘Holland’s Next Top Model’ bekend

  […] Zie ook: ‘Yfke Sturm presenteert Holland’s Next Top Model‘ (15 juni 2006) […]

 23. brenda

  ik wil graag weten voor wie julie zijn van america next topmodel laat het mij weten op mijn site http://www.elleneeftinkfansite.tk in mijn gastenboek

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.