TROS-voorzitter Karel van Doodewaerd herkozen

TROS-voorzitter Karel van Doodewaerd is afgelopen zaterdag (6 mei) tijdens de Ledenraad van de TROS herkozen tot voorzitter voor de komende vier jaar. Naast zijn voorzitterschap continueert Van Doodewaerd zijn functie van voorzitter van de TROS-directie.

De Ledenraad sprak haar zorg uit over de blijvende onzekerheid over de financiering en de toekomst van de Publieke Omroep en de rol van omroepverenigingen in het bijzonder, aldus een woordvoerster.

De Ledenraad ondersteunt het door de TROS ingezette proces om een joint venture met producent Dullaert & Dumas Film en TV Producties (zie eerder). In de toekomst zal de TROS zich verder nog meer gaan richten op de uitbreiding van haar programmagerelateerde reizen en evenementenprogramma’s voor leden. De TROS-reizen zijn volgens de zegsvrouw ‘buitengewoon succesvol’. “Voor het komende muziekfestijn in de Eemhof in juni kreeg TROS 3.000 boekingen.” De TROS treft nu de voorbereidingen voor een ‘spectaculaire’ themaweek in november waarin China in de schijnwerpers zal staan. Ook hieraan zal een ledenreis worden gekoppeld die de leden kennis laat maken met de Chinese cultuur.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen