Brugklasser naar rechter om deelname Achmea Kennisquiz

De 13-jarige Obe uit Friesland eist deze vrijdag via een kort geding dat hij mee kan doen aan de finale van de Achmea Kennisquiz. Dat meldt het ANP.

In het quizprogramma van RTL 4 strijden brugklassers om een studiefonds van maximaal 250.000 euro. Obe won half februari de Friese voorronde van de Kennisquiz, maar mag toch niet meedoen aan de eindstrijd.

Na de uitzending op 2 april werd namelijk een andere deelnemer tot winnaar uitgeroepen. Van deze deelnemer was een antwoord fout gekeurd, maar de tv-makers kwamen daar weken later op terug. De eindstrijd van de Achmea Kennisquiz, dat wordt gepresenteerd door Chazia Mourali, is op maandag 15 mei.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen