Three Wishes op RTL 4

Geplaatst op do 25 mei 2006 om 15:06RTL 4 zendt vanaf donderdag 4 juli wekelijks om 20.30 uur het programma Three Wishes uit, waarin presentatrice Amy Grant (foto) een team van experts begeleidt om in een stadje meerdere droomwensen in vervulling te laten gaan. De wensen lopen uiteen van het opsporen van vermiste familieleden en het mogelijk maken van een sportdroom tot het ervoor zorgen dat een toegewijde leraar zijn baan behoudt. Zusterzender RTL 5 zendt vanaf maandag 10 juli (21.00 uur) de komedieserie My name is Earl uit.

In deze Amerikaanse comedy staat het leven van Earl Hickey, een onbenullige kruimeldief, centraal. Wanneer hij in een bizar ongeluk zijn winnende staatslot verliest, gaat hij nadenken over het leven. Hij besluit zijn leven te verbeteren.


31 Reacties op “Three Wishes op RTL 4”


 1. Kokstra

  My Name Is Earl is een aanradertje.

 2. Dayslover

  Jammer dat Three Wishes in Amerika geen vervolg meer gaat krijgen, zal dus een goedkope aankoop zijn geweest ;)

 3. Veronicafan Michael*

  My Name Is Earl is zeker een aanrader!

 4. carloirenewebsite.nl

  Inderdaad. Die comedyserie is goed! Tree Wishes lijkt me ook wel interressant ;)

 5. Anoniem

  three wishes is in de VS volledig mislukt

 6. René

  Off topic
  Mediacourant is de site wel aan het volpropen met reclame zeg. Je zou bijna denken dat het water de dames en heren Mediacourant aan de lippen staat.

 7. Mike

  @ René. Ik vind het eerlijk gezegd flink meevallen. Twee advertenties over de hele site. Ik ben allang blij dat het geen pop-up is of banner :S

 8. Jatje

  Overdrijf niet zo Rene. Altijd dat gezeur is niet goed voor je. Misschien moet je een keer langs de dokter, die heeft vast iets voor je.

 9. Craig

  Negeer die ouwe zeurpiet. Hij is vast pissig omdat z’n uitkering nog niet binnen is.

 10. ONMClub

  @ Craig : Of omdat ‘bob’ nu ook eindelijk geld gaat verdienen met Mediacourant, nou zeg… dat mag ook wel eens na ruin 1.5 jaar advertentieloos iedere dag ruin honderden tot duizenden mensen te amuseren/infomeren!!

 11. Jan Willem

  @ Craig: een .nl kost nou eenmaal geld, als je dat eruit kunt halen met een onopvallende advertentie: waarom niet?

  Three Wishes lijkt me leuk!

 12. jp

  @Janwillem
  Craig heeft toch ook nergens gezegd dat het niet mag?!? Wel verbetering t.o.v. mediakrant

 13. Jatje

  Craig had het over Rene, niet over Mediacourant.

 14. carloirenewebsite.nl

  Ik vond het afscheid van Kees&Co erg mooi. Erg emotioneel, maar toch ook weer met eeen beetje humor… de humor waar Kees&Co bekend om is geworden…

 15. Roon

  Inderdaad, het afscheid was erg mooi! Ik miste nog net even een terugblik over het leven van Sonja en Kees, want ze hebben samen ontzettend veel meegemaakt (denk aan: De bakker met de bedrijfleider, Het cateringbedrijf, Het restaurant, en de laatste seizoenen met Frank). Ik had graag nog even een terugblik gezien, waar ze echt samen afscheid namen van deze periode! Verder vond ik het heel erg emotioneel maar gelukkig toch nog met de humor van Simone. Echt Simone je was in de serie TOP! Ik zal er altijd met veel plezier aan terugdenken! Dank voor 191 afleveringen KEES EN CO:D:D:D

 16. René

  @Craig
  O o weer lekker zielig bezig hoor.

 17. Exxon

  Was idd een mooi einde, jammer dat Disky niet verder gaat met het uitbrengen op DVD. Ik had gehoopt dat Rudie en Anne nog langs zouden komen?

  @ Roon:
  Heb jij toevallig een lijst met afleveringen?

 18. Chiel

  Binnen een half jaar komen ze allemaal weer langs op tv.
  Maar het zijn geen 191 afl. hoor Roon ;)

 19. carloirenewebsite.nl

  Jawel hoor.

 20. carloirenewebsite.nl

  Of 91.. nu weet ik het zelf niet meer :P

 21. Luuck

  Dan lijkt 91 me logischer: 8 seizoenen, gemiddeld tussen 10 en 13 afleveringen..? Hoe komt men eigenlijk aan die cijfers?

 22. René

  @Mike
  Nee je het gelijk wat die pop up betreft, dat zou helemal erg zijn. Maar goed wie ben ik om er iets van te zeggen? Tenslotte is het iemand zijn eigen zaak hoe hij zijn website eruit laat zien. Het viel mij alleen op. That’s all.

 23. Chiel

  90/100 lijkt me een betere schatting.
  En die DVD’s zijn natuurlijk helemaal onzin, zeker als je naar de prjs kijkt. 4 afl. per DVD. Dan heb je zo’n 25 DVD’s nodig!!!
  Dan doet de Vara het met Kinderen geen bezwaar een stuk beter: 1 seizoen voor E 20

 24. Jan Willem

  Even tussen haakjes… mijn @ Craig was dus eigenlijk bedoeld als @ René. Sorry!

 25. Chiel

  Ondertussen is wel het programma “Back in Luv” onopgemerkt van de TV verdwenen. Met net 200.000 kijkers om 21.00 uur wel een flop te noemen… Jammer dat daardoor ook “Tommy Lee goes to college” stopt

 26. Roon

  Zappen.blog staat 191 afleveringen!
  Weet iemand verder als er nogmeer DVD’s uitgebracht worden van de andere seizoenen van Kees en Co!

  En craig, een DVD van seizoen 1 bestaat ook uit 3 dvd’s en daar betaal je ongeveer 15 tot 20 euro voor! Hetzelfde geld voor seizoen 2!

 27. Joost

  Wie was er gister bij Jensen? Hij scoort zo hoog…

 28. Bart

  Gisteren was bij Jensen De ‘Herman zoekt vrouw’ avond

 29. Joost

  @ Bart; merci

 30. Chiel

  ‘Zappen.blog staat 191 afleveringen!’

  Die hebben het dan dus fout, dat zou betekenen dat er dik 20 afleveringen per jaar werden gemaakt, en dat klopt natuurlijk nooit!

 31. RTL457.web-log.nl

  Jensen was gisteren echt leuk!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.