Talpa vanavond met improvisatie comedy

Talpa zendt vanavond de eerste aflevering uit van de improvisatie comedy Rauw. De serie wordt geheel geïmproviseerd voor de ogen van een live publiek. De acteurs kennen alleen de beginsituatie van iedere aflevering, verder zijn ze volledig blanco. Rauw wordt uitgezonden om 22.00 uur, na het programma Typisch Van Duin.

De onzichtbare spelleider Harm Edens geeft de acteurs opdrachten die ze ter plekke moeten uitvoeren, wat onverwachte en grappige situaties moet opleveren. Tijdens de opname is Ger Apeldoorn de rechterhand van Edens. Ger bij GPD: “We laten de acteurs bewust langer acteren, want wellicht ontstaat er dan nog wat leuks. En weten ze de speelbal nog wat langer in de lucht te houden.

Het publiek bepaalt uiteindelijk wel wanneer een scène echt is afgelopen door de acteurs met een applaus te belonen als ze een opdracht tot een goed einde weten te brengen.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen