Special Bureau Misdaad bij RTL 5

RTL 5 zendt op maandag 22 mei tussen 20.30 en 21.30 uur een speciale aflevering van Bureau Misdaad uit. Hierin laat misdaad- verslaggever John van den Heuvel de opkomst en de val zien van de godfather van de Amsterdamse onderwereld, Willem Holleeder. Aan bod komt hoe hij na de ontvoering van Freddy Heineken en diens chauffeur Ab Dodere opklom in de rangen van de onderwereld en na een reeks liquidaties uiteindelijk uitgroeide tot een van de meest gevreesde criminele kopstukken in ons land.

Bureau Misdaad laat ook zien hoe en waarom de Amsterdamse politie in de jacht op Holleeder steeds achter het net viste. Uiteindelijk slaagde een nieuw opsporingsteam van de nationale recherche er begin dit jaar in Holleeder in de boeien te slaan. “Bureau Misdaad onthult in deze special tevens nieuwe feiten, zoals het verband tussen de aanslagen op vastgoedhandelaar Cees Houtman en George van Kleef“, aldus een woordvoerder van RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen