RTL 7 kijkt uit naar WK Voetbal

Geplaatst op ma 29 mei 2006 om 16:44

De afbeelding “http://www.rtl.nl/sport/rtl_sport/components/tvprogramma/voetbalinsite/images/234x186_Derksen_Barend.jpg” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.RTL 7 wordt vanaf vrijdag 9 juni omgedoopt tot de WK-zender van RTL Nederland. De zender komt met een dagelijkse editie van Voetbal Insite, die geheel gewijd is aan de Wereldkampioenschappen voetbal. Ook zendt RTL 7 op 20, 21, 22 en 23 juni elke dag live twee WK-wedstrijden uit. Het gaat daarbij om de doorslaggevende laatste poulewedstrijden. De NOS bezit de primaire rechten van het WK Voetbal. Zie ook: ‘Televisie in de ban van WK Voetbal‘).

Boudewijn van Schaik, programmadirecteur van RTL 7, kijkt uit naar de aftrap van het WK Voetbal in juni: “Dit zijn de wedstrijden waarin definitief wordt wie doorgaat naar de knock-out fase en wie zijn koffers kan pakken. Twee jaar geleden tijdens het EK was het in de poule van Nederland bijzonder spannend. Nederland moest winnen van Letland. Maar Tsjechië moest gelijktijdig ook van Duitsland winnen, om Nederland door te laten gaan. Oranje stond al snel voor en de Nederlandse kijker schakelde massaal over naar de Duitse televisie. Dat hoeft dit jaar niet meer, want beide wedstrijden zijn simultaan te zien op de Nederlandse televisie.

In de dagelijkse editie van Voetbal Insite bespreken presentatrice Barbara Barend en analist Johan Derksen met een aantal gasten elke dag vanuit Hilversum de actualiteiten van het wereldkampioenschap voetbal. Hun gesprekken worden afgewisseld met beelden van de eerder die dag gespeelde wedstrijden.
14 Reacties op “RTL 7 kijkt uit naar WK Voetbal”


 1. Jordy ||

  ben benieuwd wat er gaat gebeuren tussen Johan en Barbara..

 2. Andre

  nou dat wordt Z@ppen tijdens het WK

 3. Rens

  Je zal maar programmadirecteur van RTL7 zijn, heb je nooit wat te doen!

 4. 105 Dalmatiers

  Barbara Barend heeft nog minder sex-appeal dan een kapotte sapcentrifuge.

 5. Willem

  Wel treurig voor RTL7 om zo de kruimeltjes te mogen brengen.

 6. Piekuur Redactie

  Piekuur is het studenten radioprogramma van Oog Radio.

  Wil je weten hoe wij Bekende Nederlanders aan de tand voelen? Wij hebben ze allemaal van Rafaella tot Antonie Kamerling en van Gerard Joling tot Christine van der Horst! Luister op onze site! http://www.piekuur.tk

 7. Nick

  welke wedstrijden zend rtl 7 uit dan?

 8. René

  Website met tk extenties kan ik niet openen. Die komen niet door de beveiliging heen en dat is prima zo.

 9. Hans

  Geheel met 105 Dalmatiers eens. Ook die kop van Johan Derksen is er één om op te schijten. En dan nog dat geluid dat er uit komt… Gelukkig zitten ze weggestopt op RTL7.

 10. Jordy ||

  OFFTOPIC: vanavond, op RTL 7, 21.30 u, de registratie van Toppers in Concert 2006! RTL heeft dus nog vlug uitzendrechten kunnen kopen..

 11. Chiel

  Dit is een regiastratie van 2005. Daarvoor heeft rtl de rechten, die van 2006 liggen bij Talpa…

 12. Chiel

  registratie

 13. Kay

  @ Andre

  Ik dacht éven dat je zei; Dat wordt Z@ppelin tijdens het WK. Pfiew!

 14. Wim H

  Off-topic: Ik heb zojuist naar Holland Sport gekeken, wat een topprogramma is dat! Een heel aparte benadering van onderwerpen en een interview met Patrick Kluivert, die heel eventjes “gefileerd” werd over z’n boek en (gebrek aan) reakties naar de familie Putman, fascinerende TV!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.