Rembrandtweek bij de Publieke Omroep

Geplaatst op do 25 mei 2006 om 11:31De afbeelding “http://www.cnn.com/US/9510/rembrandt/man.jpg” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.De Publieke Omroep komt in juli met een speciale ‘Rembrandtweek’, waarin er aandacht wordt besteed aan het feit dat Rembrandt van Rijn 400 jaar geleden werd geboren. Hadassah de Boer opent de Rembrandt week op zondag 9 juli, in een twee uur durende live uitzending van NPS Arena op Nederland 3. Op Nederland 1 is tussen maandag 10 en zaterdag 15 juli het NOS Rembrandt Journaal te zien, waarin Sophie Hilbrand verslag doet op locatie. Brecht van Hulten presenteert die week iedere dag om 23.30 uur op Nederland 2 de late-night talkshow De nachtwacht.


6 Reacties op “Rembrandtweek bij de Publieke Omroep”


 1. KrokanteKrab

  Leuk, een week over een dode :D

 2. Jorzz

  God.. wat saai

 3. Sukkel

  Goh, dat jullie weten wie Rembrandt van Rijn is.

 4. Anoniem

  ’t Kan wel saai zijn, maar in ieder geval héél interessant. Deden commerciële zenders maar eens iets interessants met betrekking tot de Nederlandse Geschiedenis!

 5. Maurits (2)

  Echt leuk dat sophie dat doet voor de NOS.
  Ik ga kijken, ben echt een Sophie fan.
  Zij is het antwoord op Katje en Bridget.. Zij maakt BNN weer zoals t eerst was

 6. carloirenewebsite.nl

  Dit lijkt me dus echt saai, maar voor de andere mensen die het wel leuk vinden, is het een goede zet!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.