Programma’s en medewerkers NPS mogelijk naar NOS

Geplaatst op wo 24 mei 2006 om 10:50

NPS-programma's en -medewerkers over naar NOSStaatssecretaris Medy van der Laan (Media) wil de programma’s en medewerkers van de NPS per 2008 onderbrengen bij de NOS. Zij zal dit plan vandaag (24 mei) bespreken met het kabinet. Dat meldt het ANP.

In 2008 treedt het omroepplan in werking bij de Publieke Omroep, waarin ook is opgenomen dat de ledenloze NPS moet verdwijnen.

De NOS krijgt vanaf 2008 drie jaar de tijd om te bekijken welke voormalige NPS-programma’s moeten blijven. De NOS-leiding kan in de tijd bekijken hoe het verder moet met samenwerkingsprogramma’s als NOVA. Die uitzending wordt niet alleen door de NPS, maar ook door de VARA en VPRO gemaakt.
4 Reacties op “Programma’s en medewerkers NPS mogelijk naar NOS”


 1. carloirenewebsite.nl

  Laat gewoon die hele NPS opheven. Daar kijkt toch bijna geen hond naar…

 2. MacF

  Ik zou de kijkcijfers maar eens beter bekijken als ik jou was. Vooral de drama die bij de NPS vandaan komt doet het erg goed. Helaas is de massa gewend aan de commerciele bagger die over hun wordt uitgestort (onderbroken door vier reclameblokken). De drempel komt steeds lager te liggen en hoe gemakkelijker en dommer de programma’s, hoe meer mensen er kijken.

 3. René

  @MacF
  Doe geen moeite het uit te leggen. Iemand die een Carlo en Irenewebsite heeft begrijpt dat niet, dus is het zonde van de energie.

 4. MacF

  hehehe.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.