Invalpresentatoren bij NOS Journaal

Geplaatst op wo 24 mei 2006 om 12:26De afbeelding “http://www.nos.nl/nosjournaal/images/Naamloos-2_tcm44-206576.jpg” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.De leiding van het NOS Journaal heeft twee invalpresentatoren benoemd die in beeld komen als de vaste presentatoren wegens vakantie, ziekte of andere redenen niet kunnen. Dat meldt het ANP. Het gaat om Jeroen Tjepkema (35) en Herman van der Zandt (31). Beiden zijn nu actief als nieuwslezer op de radio.De invalpresentatoren worden in eerste instantie ingezet voor de dagjournaals op Nederland 2 tussen 07.00 en 17.00 uur.


17 Reacties op “Invalpresentatoren bij NOS Journaal”


 1. Joris

  Ben benieuwd! Misschien kunnen Gerard Arninkhof en Noraly Beijer dan eindelijk achter de geraniums gaan zitten…

 2. 104 Dalmatiers

  Nog beter dat Flip Freriks op sterk water wordt gezet.

 3. Johan

  ik vind Philip Freriks wel goed, alleen het journaal is de laatste jaren zwaar knudde.
  Wij kijken meestal zwaardere kost, zoals Knoop in jer zakdoek

 4. Bob

  Ik vind Noraly altijd wel erg goed persoonlijk. Gerard Arninkhof is idd helemaal niks.. hij kan de R heel irritant uitspreken.

 5. Joris

  @ Bob. Ik ben die sigarettenstem van Noraly spuugzat. Vraag me af hoeveel de NOS krijgt voor die sluikreclame van Marlboro.

 6. René

  De geschiedens heeft bewezen dat radiostemmen niet altijd een succes zijn op tv. Andersom trouwens ook niet.

 7. carloirenewebsite.nl

  Misschien zijn ze wel beter dan de ‘vaste; presentatoren :P

 8. Bob

  Die Van der Zandt was er vanmorgen en zo geweldig vond ik hem niet.. een beetje té stijfjes.. maarja dat heeft iedereen waarschijnlijk in het begin

 9. chaser

  Laat ik nu nog nooit van die 2 gehoord hebben….

 10. René

  @chaser
  Jeroen Tjepkema, nooit van gehoord? Die zit al heel lang bij de radiotak van de NOS.

 11. M

  zal wel even wennen zijn…

 12. Craig

  Geen Fossielen meer bij de NOS?

 13. jdavids

  Wat mij betreft komen er bij het NOSjournaal, waarvan ik er niet veel mis ( om 8 00uur, om1300 uur, 1600uur, 1800uur en de avondjournaals ) zo gauw mogelijk andere maar vooral betere nieuwslezers. In elk nieuwsbulletin komen er (na nauwkeurige telling ) gemiddeld 6x een vergissing of verspreking voor. Dat lijkt natuurlijk nergens op; een nieuwslezer hoort geen enkele (lees)fout te maken. Dus al die slechte lezers een andere functie, en naarstig op zoek naar een stel goede lezers. Voor het ( belachelijk hoge ) salaris dat zij ontvangen moeten zij mij als televisiekijker niet dagelijks ergeren. ( en wat de buitenland correspondenten betreft : Eddo Rosenthal naar huis halen, want die hakkelaar maakt het helemaal bont daar in Jerusalem)

 14. Diana

  Herman van der Zandt de mooiste en sexy man van de nederland tv . Bedankt NOS journal voor deze geweldige superman2006. de nieuws wordt in een klap niet zo erger maar meer …………. is anders ik voel me geweldige als kijken en lusteert. GEFELICCITEERT

 15. Diana

  HERMAN VAN DER ZANDT de lekkerste man .Onze nieuws hero Superman 2006

 16. Theo

  Wat uit Breda komt is lekker :P

 17. trevor

  Herman is inderdaad wel errug…goed.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.