Eenmalig late editie Entertainment Live

Geplaatst op di 23 mei 2006 om 15:20De afbeelding “http://7portals.regioportals.nl/multimedia/archive/00152/evert_152556h.jpg” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.Talpa zendt deze woensdag (24 mei) om 23.15 uur een speciale editie uit van Entertainment Live. “De showbizzrubriek heeft de hand weten te leggen op een exclusief interview met de Britse Prins Charles en zijn zonen William en Harry“, aldus een woordvoerder van Talpa. “Het is voor het eerst dat de Britse kroonprins samen met zijn zonen wordt geïnterviewd voor de televisiecamera’s.


35 Reacties op “Eenmalig late editie Entertainment Live”


 1. carloirenewebsite.nl

  En dat gaat wel scoren? ……

 2. Martijnjdd

  De woensdag scoort sowieso niet van Talpa, dus je moet geen hoge kijkcijfers verwachten van een programma dat slechts 1 dag van tevoren wordt aangekondigd. En de promo’s vanavond en morgenavond zullen een zeer beperkt bereik hebben.
  Ik verwacht nog geen 100.000 kijkers hiervoor.

 3. thijs

  goede stunt, ze proberen natuurlijk kijkers te winnen voor de 19:30 uitzending. ze moeten dit wel heel goed doen als ze willen dat het werkt maar het zou een lokkertje kunnen zijn.

 4. MikE

  @Thijs wellicht.

  Alleen het is wel echt een mannenavond op Talpa, ik weet niet of dat bijdraagt aan evt. succes. EL is toch een beetje een vrouwenformat.

 5. Simon

  Na het EK -21 kan het best scoren. iig beter dan de beste sportbloopers wat eerst op dit tijdstip zal komen, maar nu na EL! komt…

 6. Kay

  Ach, ze doen hun best. SBS krijgt het alleen voor elkaar om B-sterren, wat zeg ik, C-sterren te interviewen!

 7. mariska

  ik ga het even opnemen, ik vind een dergelijk interview wel interessant.

 8. Maurits (2)

  weer zon probeerseltje..
  John of Remko denkt, eens kijken lukt dit?
  Zoja, dan verplaatsen we EL vanaf volgend seizoen naar 23.00 uur

 9. Mike

  Ze snappen bij Talpa echt niet dat dit programma veel te serieus is voor een shownieuwsprogramma. Hier kijkt men niet voor z’n plezier naar. Ik kan me dat althans niet voorstellen. Maar goed; wat Talpa ook in de vooravond zet, het is gedoemd te mislukken. Erg jammer, maar Talpa zit nu eenmaal niet in het zapgedrag.

 10. carloirenewebsite.nl

  @Martijnjdd,

  Het komt na voetbal.. en Jong Oranje scoort meestal wel

 11. Jordy ||

  Zeker zo’n #$&@-documentaire die #$&%@-zender SBS 6 bij Shownieuws ook vaak gebruikt…

 12. Craig

  RTL Boulevard heeft straks ook een exclusief interview met Charles toch?

 13. wim

  wat een onzin zeg, wie zit hier nu op te wachten, ik in ieder geval niet. Stelletje mafkezen

 14. Martijnjdd

  @Jorzz: Je hebt gelijkt. Ik wist niet dat het EK-21 vanaf vandaag plaatsvindt op Talpa. Nou misschien wordt het dan iets minder dramatisch, al speelt Jong Oranje al om 18.15 uur.

 15. Jordy de Mol

  Entertainment Live! begint toch een stijgende lijn te vertonen, hoewel 155.000 kijkers natuurlijk nog steeds niet genoeg is om van een succes te spreken.

 16. Jorzz

  Nou… wat een stijgende lijn! Ik zou meteen een fandag organiseren voor deze goede score! Soms score ze ietsje hoger dan normaal, maar het zal wel weer zakken…

 17. tvmannetje

  En dat op de dag dat ook bekend werd dat Santegoeds en Verlinde ooit samen op vakantie gingen… haha. Heb d’r een log over. Heeft iemand Sjmmy al zien presenteren, of moet die nog beginnen?

 18. MikE

  Jordy de Mol: Viel mij ook op, ik denk dat het doorzet naar een kleine 180.000 maar daarna moet de groei er wel uit zijn. Tenzij ze met een knaller van een lead-in komen, de thuisvideos zijn erg ingezakt. Als ik me goed herinner waren die voorheen goed voor ca. 350.000 kijkers.

 19. René

  @tvmannetje
  Niet alles is wat het lijkt. Tv is entertainment en dat krijgen de kijkers, maar wel zoals de “spelers” willen dat het gebeurd.

 20. kruimeltjes

  Volgens ‘kruimeltje’ hebben SBS, RTL en PO hier niet op geboden,omdat het niet interessant genoeg was. We zullen zien..

 21. chaser

  Wie gaat er nu vrijwillig naar Charles kijken?

 22. Martijnjdd

  @MikE: Je schreef een kleine 180.000 kijkers en dan is de groei eruit voor EL. Gisteren scoorden ze wat jij voorspelde … 187.000 kijkers. ;)
  Char Incognito!

 23. Theo

  Talpa scoorde helemaal niet wat hij voorspelde.
  Want de groei is er dus niet uit bij 180.000
  Als hij ook zo met zijn vrouw omgaat, zit hij er 9 van de 10 keer naast ;)

 24. René

  @chaser
  Er zal een groep van mensen kiken die iets met Engeland hebben. Er zullen mensen kijken die iets met koningshuizen hebben en een combinatie van die twee. Waarschijnlijk ook nog een handje nieuwsgierigen en dan is dat het wel.

  Voor een commerciele omroep is het van belang dat er genoeg mensen kijken om adverteerders te trekken. Of dat ze dat in ieder geval de adverteerders kunnen wijsmaken dat er veel mensen zullen kijken.

  Ik ben bang dat het net “uit” kan qua opbrengst.

 25. Chiel

  Even de schema’s doorgekeken, en er is ENORM VEEL nieuws op tv in Juli:
  RTL4: Living with Frans (The Nanny) en al het reality (EHBO, JVMV, IHSEH) dat de afgelopen twee jaar is uitgezonden word herhaald, en zaterdag een film

  RTL5: Ook hier word al het reality herhaald (Herrie in de keuken, vieze vette vervelende verloofde) en Flodder word eindelijk vervangen door… …het pas nog herhaalde M’n dochter en ik

  RTL7: –

  SBS: Iedere dag De ultieme home makeover (ipv Lachen om homevideos) en zaterdag Goochelaars ontmaskerd ( :) ) Groeten uit de romboe word ook herhaald (zullen vast meer mensen naar kijken dan naar de eerste serie ;) ) en verder komen er wat oude programma’s langs (Smaakpolitie, Wegmisbruikers)

  NET5: –

  VERONICA: De hele week herhalingen van The villa, Temptation Island en Paradise hotel…

  TALPA: Op z’n hollands is wel het hoogtepunt van Juni, dus dat zegt wel weer genoeg… vooravond zijn herhalingen, en om 20.30 erg vaak een film en anders een herhaling (Gooische vrouwen, Over de vloer)

  Kan ik lekker van m’n zomer genieten :) Zo weinig is er voor mij nog nooit opgeweest :)

  http://www.tipnl.nl staat het hele schema

 26. Johan

  vorige week op ITV was er ook al een ‘eenmalig’ interview met die 3

 27. René

  @Johan
  Dat is hetzelfde interview Johan.

 28. Johan

  dacht ik al, of je maar ff geld over wil maken voor het “Prince Trust”, was de moraal van die uitzending

 29. Chiel

  Ruim 200.000 mensen hebben er gekeken, wat een succes!
  En natuurlijk gaan al die kijkers mee naar de uitzending van 19.30 uur, waarvan de volgende pas maandag is en iedereen er dan nog aan denkt :S

 30. Simon

  @ Chiel
  Zondag 16 juli komt talpa met 2 nieuwe programma’s: De prins op het witte paard (volgens mij voorheen: Cinderella) Het duurt van 20:30 – 22:00. Het gaat over alleenstaande moeders, die zich trouwens ook nog aan kunnen melden via talpa.tv. Daarna om 22:00 is het tijd voor de nieuwe show van de postcodeloterij: Eén miljoen wat? Ik ben benieuwd. Ik vind het ook gewaagd om in juli zo met 2 nieuwe programma’s te komen.

  Einde julie begint talpa ook met de herhalingen van Lotte om 19:30. Betekent dit dat Lotte volgend seizoen om 19:30 komt??? Ik hoop het wel…

  Verder zijn er nieuwe amerikaanse/engelse series, amerikaanse troep: homevideos,slachelaars, bizarre bruiloften enz. enz. Verder zijn er zoals jij ook al zei herhalingen van J&G over de vloer (dinsdag) en van Gooische Vrouwen (donderdag)…

  En je hebt het over de schema’s van juni ipv juli die er ook al zijn…

 31. Chiel

  Ik weet wel dat er meer programma’s zijn, ik heb de schema’s bekeken Simon. Maar dat zijn gewoon.. hoe zal ik het zeggen… niet echt boeiende programma’s (naar mijn mening!). Dus waarom zo ik die noemen ;) Maar inderdaad: ze zijn er wél! :)

 32. Jorzz

  Ik ben het eens met Chiel

 33. Chiel

  Aardig van je Jorzz ;)

 34. Simon

  @ Chiel
  Vind je Eén miljoen wat? en de prins op het witte paard niet boeiend. Ik wel, het is de nieuwe zondag van Talpa. Mediacourant vindt het blijkbaar ook boeiend…

 35. Chiel

  Ik vind het inderdaad niet boeiend! Gewoon een erg standaard programma…

  QUOTE: Mediacourant vindt het blijkbaar ook boeiend…
  Ja? MC meld gewoon welke nieuwe programma’s die er opkomen, heeft niks met de inhoud van het programma te maken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.