‘Tv-kijkers woest om vertrek Lieke’

De kijkers van het RTL 4-programma Dancing with the Stars zijn boos. Dat schrijft De Telegraaf. Veel kijkers zouden het er niet mee eens zijn dat soapactrice Lieke van Lexmond en haar danspartner Remco zondagavond zijn afgevallen. De telefoon van de publieksvoorlichting van RTL stond maandag volgens de Telegraaf de hele dag roodgloeiend.

Mensen zijn vooral ontstemd omdat in hun ogen Lieke beter kan dansen dan John de Wolf. Wij waren ook verbaasd dat hij mocht blijven. Maar John heeft duidelijk een grote achterban“, aldus een persvoorlichtster van RTL 4. De ex-profvoetballer kreeg van de jury het laagste aantal punten, maar door de kijkers werd massaal op hem gestemd. “De jury en de kijkers thuis beslissen samen. Zo is het programma. We hebben vooralsnog geen plannen om dat te veranderen,” vervolgt de zegsvrouw in de ochtendkrant.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen