Talpa ontbindt contract met Gordon

Talpa heeft het contract met presentator Gordon ontbonden. Dat meldt RTL Boulevard. De oorzaak is een ruzie tussen de televisiezender en het duo Gordon en Gerard Joling, die voor Talpa het goed bekeken programma Joling & Gordon over de vloer maken.

Gordon had eerder een geschil met Talpa-baas John de Mol, omdat hij en Gerard niet wilden optreden tijdens de opnames van Joling & Gordon over de vloer. Het geven van optredens is volgens het duo niet opgenomen in het contract. “Talpa was er nogal verbolgen over, maar toen kwam het bericht dat die ruzie was bijgelegd“, aldus enter- tainmentdeskundige Jeroen Kijk in de Vegte. Nu meldt Boulevard dat het contract is ontbonden. “Eigenlijk ligt het gewoon helemaal open. Hij kan overal weer aan de bak.

Update – “We zijn er samen uitgekomen dat het zo beter is“, zegt woordvoerder Thomas Notermans in De Telegraaf. “Het is lastig om vaste afspraken te maken met Gordon omdat hij toch regelmatig problemen heeft met zijn ziekte. Hij presenteerde bijvoorbeeld een tijdje Vijf tegen Vijf, stopte daar op doktersadvies mee, pakte het na een rustperiode weer op, maar is daar nu weer mee gestopt. Zoiets is een vast televisiecontract niet vast te leggen.” Volgens Gordon is de ontbinding echter op zijn verzoek gekomen. Gordon: “Dat het met mijn ziekte te maken heeft. is onzin. Het opzeggen van het contract is van mij uitgegaan. Ik wil meer vrijheid.” Het programma Joling & Gordon over de vloer en de soap in de aanloop naar De Toppers in Concert gaan gewoon door.

Op zijn website laat Gordon weten: “Ik heb altijd veel bewondering voor John gehad, maar soms is het gewoon tijd om zonder verdere verplichtingen aan elkaar verder te gaan. John is altijd

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen