Seksleven blijft Gooische Vrouwen domineren

Het seksleven van de personages uit de goed bekeken Talpa-serie Gooische Vrouwen blijft in het nieuwe seizoen een bepalende factor. Dat meldt ANP. De opnamen voor de tweede serie zijn inmiddels begonnen. Naar verwachting is deze vanaf september te zien bij televisiezender Talpa.

Bedenkster en een van de hoofdrolspeelsters Linda de Mol: “Had in de vorige serie Willemijn nog een rampzalig seksleven, in de komende serie verplaatst dat probleem zich naar mij.” Haar personage Cheryl is zwanger en dat kan haar man niet opwinden.

De eerste serie van Gooische Vrouwen is uitgebracht op dvd. Dinsdag werd de dvd in een feest in Hilversum gepresenteerd. Gordon presenteerde de dvd-presentatie. “De serie kan nog wel acht of tien jaar mee. Of twintig, als ze een beetje door blijft spuiten“, refererend aan De Mols botoxbehandelingen. Linda de Mol is erg blij met het succes van haar serie. “Ik kwam met een A4-tje en had het geluk dat Talpa het zo snel in productie wilde nemen en dat ik medeacteurs vond die met mij in dit avontuur wilden stappen. Ik ben heel erg blij dat het een succes is geworden.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen