Rules of Engagement en Related van start op NET 5

NET 5 heeft twee nieuwe series in huis gehaald. Rules of Engagement is een comedyserie die gaat over de unieke vriendschap tussen een getrouwd stel, een verloofd stel en een vrijgezel. Related is een dramaserie die draait om de levens van de vier Sorelli-zusjes en hun leven als een familie. De meisjes maken heel wat veranderingen door op het gebied van carrière en relatie. Rules of Engagement en Related zijn beiden vanaf vanavond wekelijks om 23.00 en 23.30 uur te zien.

In de eerste aflevering van Rules of Engagement heeft Adam net zijn vriendin Jennifer ten huwelijk gevraagd. Bijna-buren en vrienden zijn Jeff en Audrey. Jeff probeert Adam adviezen te geven over het huwelijk maar Adam wordt hier alleen maar onzeker van. Jennifer koppelt een vriendin van haar aan een vriend van Adam, Russell, de eeuwige vrijgezel die hier daadwerkelijk zelf voor heeft gekozen.

Rules of Engagement is een sitcom die in februari van dit jaar voor het eerst te zien was op de Amerikaanse zender CBS. Het eerste seizoen was succesvol, maar telde slechts zeven afleveringen. Eind september volgde een nieuwe serie afleveringen. De serie wordt in de Verenigde Staten wekelijks op maandagavond door zo’n elf miljoen mensen bekeken. Vorige week maandag behaalde Rules of Engagement de zevende plek in de kijkcijfer top tien van die avond. Momenteel zijn de opnamen van de serie stilgelgegd, in verband met de staking van Amerikaanse scenarioschrijvers.

In Related spelen de zusjes Sorelli en hun levens op het gebied van werk en relaties de hoofdrol. Ginny is een gevierde advocate, de oudste van de familie en gelukkig getrouwd. Ze komt er in de eerste aflevering achter dat ze zwanger is, maar wil dit in eerste instantie niet aan haar familie vertellen. Anne probeert haar leven weer op de rit te krijgen nu haar vriend Danny het heeft uitgemaakt na vele jaren samen.

Marjee organiseert feesten voor bekende sterren. Ze is haar huis uitgezet en moet nu opnieuw bij haar vader gaan wonen. De jongste van de vier is Rose. Ze moet alle kritiek van haar zussen ontgelden en neemt een drastische beslissing in de eerste aflevering. Ze wisselt ook van studie, zonder dat iemand van haar familie dit weet.

Related is een Amerikaanse comedy-drama die werd uitgezonden op The WB Network, tijdens het 2005-2006 seizoen. De serie is gemaakt door dezelfde mensen die ook Sex and the City en Friends hebben geproduceerd. Ondanks veelvuldige promotie, waren de kijkcijfers niet overtuigend genoeg voor de productie van een nieuw seizoen. In totaal werden er achttien afleveringen van een uur gemaakt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen