Tanja Jess kijkt uit naar dramaserie Bloedverwanten

Tanja Jess, nu nog dagelijks te horen bij 100%NL, kijkt uit naar de nieuwe serie Bloedverwanten waarin zij een rol speelt. De nieuwe tv-serie is vanaf januari 2010 te zien bij de AVRO. “Het is een echt familiedrama“, vertelt Jess in Avrobode. “Henriëtte Tol speelt de mater familias, die is gescheiden van Derek de Lint met wie ze drie kinderen heeft. Die man is vervolgens voor een veel jongere vrouw gegaan, Fien, en die speel ik. Zodra de serie begint zit ons huwelijk echter ook enigszins in het slop.

Volgens de van oorsprong Duitse Tanja Jess is het een mooie serie. “Het gaat over alle verhoudingen onderling en over die ex-vrouw die zich met alle levens bemoeit en eigenlijk ook mijn huwelijk controleert. Dit project was iets waar ik al lang op zat te wachten. De scripts zijn heel erg goed, de cast is geweldig en daardoor verheug ik me steeds weer op elke scène die ik mag spelen.

Tanja Jess, die van het leven in Almere-Haven geniet, speelt bovendien de hoofdrol in de dramaserie Wolfseinde bij Omroep Brabant. “Eind van de zomer gaan we de tweede reeks maken. De serie ziet er heel goed uit, ook al omdat we met heel goede regisseurs en een goede cast werken en op heel mooie locaties. Eigenlijk is het idioot dat het nog niet aangekocht is door een landelijke omroep.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen