Coen en Sander maandag live vanaf de Tilburgse kermis

De Coen en Sander Show van 3FM wordt op 20 juli live uitgezonden vanaf de Til- burgse kermis. Dat heeft BNN vandaag bekendgemaakt. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga doen dit vooruitlopend op het Gay Pride weekend van 1 en 2 augustus. “Tijdens De Roze Maandag geeft Tilburger Guus Meeuwis de BNN-dj’s een rondleiding over de kermis en wordt de aftrap gegeven voor de Homo100 van dit jaar“, aldus BNN. “De uiteindelijke lijst wordt op vrijdag 31 juli gepresenteerd op 3FM.

Of Abba, Pet Shop Boys en Village People nog in de roze hitlijst staan beslist het publiek door een top 3 samen te stellen op www.homo100.nl. “Coen en Sander zoeken in de aanloop naar de Homo 100 zoveel mogelijk roze initiatieven, zodat heel Nederland roze kleurt op vrijdag 31 juli. Die dag wordt de Homo 100 van 9.00 tot 18.00 uur uitgezonden. Coen en Sander openen samen met gastpresentator Gordon het eerste uur van de hitlijst. Gedurende de dag schuiven bekende homo’s en lesbo’s als gastpresentator aan. Coen en Sander sluiten de lijst met af met Barbara Barend.”

Op zaterdag 1 augustus vaart de BNN-boot mee met de Canal Parade tijdens de Gay Pride in Amsterdam. Coen en Sander maken de komende weken de artiesten bekend die zij hebben weten te strikken voor een optreden op de feestelijke sloep.

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen