‘Terminator: The Sarah Connor Chronicles’ bij Veronica

De Amerikaanse serie ‘Terminator: The Sarah Connor Chronicles’, het vervolg op de Terminatorfilms, is vanaf donderdag 13 augustus wekelijks te volgen bij Veronica. Dat heeft het televisiestation bekendgemaakt. Volgens Veronica is de Terminator-serie een groot succes in de Verenigde Staten. “De science-fiction serie, met z’n special effects, is een hit in Amerika. Waar de film Judgement Day is gestopt gaat Terminator: The Sarah Connor Chronicles verder“, zo laat een woordvoerder weten.

Hoofdrolspeelster Sarah Connor en haar 15-jarige zoon John zijn in ‘Terminator: The Sarah Connor Chronicles’ nog steeds op de vlucht voor Skynet, een computerprogramma om de wereld te vernietigen, en haar Terminators. Beschermd door Cameron, de enige betrouwbare Terminator, doen Sarah en John er alles aan om uit handen van de Terminators te blijven. In hun pogingen laten ze een spoor van vernielingen achter waardoor de FBI ook de achtervolging op de twee inzet.

Terminator: The Sarah Connor Chronicles is vanaf donderdag 13 augustus met dubbele afleveringen om 20.30 uur te zien bij Veronica.

De seriereeks staat los van Terminator 3 en de laatste film, Terminator Salvation.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen