Ook TMF eert ‘King of Pop’ Michael Jackson

Muziekzender TMF staat gedurende het hele weekeinde in het teken van Michael Jackson, die donderdag op 50-jarige leeftijd is overleden. Dat heeft een zegs- vrouw van TMF vandaag laten weten. Er worden tijdens dit weekeinde alleen clips van ‘The King of Pop’ uitgezonden. TMF wil op deze wijze eer betonen aan één van de grootste artiesten die men ooit heeft gekend. “Michael Jackson is de meest invloedrijke artiest sinds de intro- ductie van de kleuren TV“, laat ‘Head of Music’ Eric Kross weten.

Kross vervolgt: “Zonder hem zou de hedendaagse muziekscene er nu heel anders uit hebben gezien. Hij was een inspiratiebron en katalysator voor vele andere artiesten.”

Vanwege de plotselinge dood van Michael Jackson komt TMF vandaag om 16.30 uur met een extra uitzending van Kijk Dit Nou met VJ Saar Koningsberger. In de speciale live uitzending zal het laatste nieuws rondom de dood van Michael Jackson besproken worden en zullen verschillende artiesten in de studio zijn om over deze legendarische popartiest te praten.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen