NET 5 brengt Jerry Bruckheimer’s Justice

In januari brengt NET 5 de nieuwe Jerry Bruckheimer-serie Justice op televisie. Justice laat zien hoe spraakmakende rechtszaken worden behandeld in een tijd waarin de media altijd op de loer liggen. De serie draait om vier advocaten van het prestigieuze, in Los Angeles ge- vestigde kantoor Trott, Nicholson, Tuller and Graves. “Justice past geheel in de stijl van NET 5’s kwalitatieve crimeseries zoals Cold Case en Close to Home“, aldus een zegsvrouw van NET 5.

Ron Trott is het gezicht van het kantoor. Hij is ijzersterk in het binnenhalen van klanten en een zaak naar zijn hand zetten, maar jury’s hebben een hekel aan hem. Tom Nicholson vormt een groot contrast met Trott. Hij houdt niet van de camera’s en heeft een eerlijk, alledaags voorkomen. Luther Graves is een voormalig procureur die is overgestapt naar de advocatuur. Hij is betrokken bij de Afrikaans-Amerikaanse gemeenschap, heeft goede connecties en is politiek bevlogen. Alden Tuller is jong, ambitieus en zeer capabel in het doorgronden van de ingewikkeldste forensische en juridische zaken. Ze is de beste als het aankomt op getuigen tijdens een kruisverhoor.

Elke aflevering van Justice wordt afgesloten met een terugblik, waarin de kijker ziet wat de advocaat nooit ziet: wat is er echt gebeurd en heeft het recht gezegevierd? De serie is vanaf vrijdag 5 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen