Davina Michelle vindt Eurovisie Songfestival niets

Davina Michelle ziet zichzelf absoluut niet meedoen aan het Eurovisie Songfestival. Het liedjesfestijn is helemaal niets voor haar. Dat vertelt de YouTube-zangeres in een video van Radio 538. Michelle lijkt een beetje neer te kijken op de kneuterigheid van het Europese muziekfestival. “Ik denk dat ik het op het Songfestival echt heel slecht zou doen. Ik zie al die vlaggetjes en al die blokjes kaas op die tafeltjes. Ja, ik weet het niet, dat is echt niks voor mij. Maar ja, wie weet hè“, zegt de zangeres.

Het is niet dat ze haar neus ophaalt voor tv. Ze deed in het verleden mee aan Idols en was recentelijk te zien in Beste Zangers. Wat is haar favoriet? “Sowieso Beste Zangers, sowieso.

Waarom Beste Zangers? “Beste Zangers is gewoon zo leuk, ook achter de schermen met iedereen. Ik heb er ook echt vrienden aan overgehouden.

Hoopt Michelle uiteindelijk rijk te worden van haar roem? “Ik geloof er niet in dat geld gelukkig maakt. Kijk, een beetje geld is natuurlijk altijd leuk. Daar kun je leuke dingen van doen, maar ik denk dat er een bepaalde limiet aan zit.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen