‘Dotan net als Job Gosschalk gevlucht naar Israël’

Trollencommandant Dotan is net als Job Gosschalk, een andere in opspraak geraakte bekende Nederlander, gevlucht naar Israël. Daar woont zijn vader. Dat vertelt zijn moeder Patty Harpenau vandaag in De Telegraaf, waarin ze een noodkreet doet. Harpenau heeft namelijk al weken niets meer van haar zoon gehoord. Dat is ook niet zo vreemd, omdat ze al jaren bijna geen contact hebben. Ze acht het waarschijnlijk dat hij in Israël zit. “Het contact met zijn vader is nog wel steeds goed.

Harpenau heeft geen goede herinneringen aan haar Israëlische ex-man. “Toen Dotan een paar weken oud was, ben ik met hem terug naar Nederland gevlucht en kwam ik in de bijstand terecht. Zijn vader was snoeihard naar mij. Dotan heeft de banden later weer aangehaald en ik kan me voorstellen dat hij die kant is opgegaan en nu bij hem steun zoekt.

Of hij zit bij vrienden in New York, aldus Harpenau. Iets laten horen doet hij in elk geval niet en dat baart haar zorgen. “Na de uitzending van RTL Late Night heb ik hem geappt. ’Schat, je moet nu echt reageren.’ Maar dat heeft hij niet gedaan, en dat was op 16 april…

Dotans carrière lijkt onherstelbaar beschadigd, vanwege zijn gelieg en draaierij. Zijn mislukte excuusoptreden bij Humberto Tan maakte alles alleen maar erger.

Het Telegraaf-artikel ‘DOTAN SPOORLOOS: Dramatische oproep door moeder Patty’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen