SBS 6 brengt spanning in vooravond met Beschuldigd

Foto: SBSSBS 6 brengt spanning in de vooravond met de nieuwe scripted reality-serie Beschuldigd. Het programma, gebaseerd op een Duits succesformat, is vanaf 14 januari dagelijks om zes uur ’s avonds te zien. Dat heeft de tv-zender vrijdag laten weten. In Beschuldigd worden verhalen nagespeeld van mensen die  ergens van zijn beschuldigd. “Een leraar die beschuldigd wordt van seksueel misbruik van zijn leerling en een vader die verdacht wordt van het stalken van zijn ex-vrouw“, aldus SBS.

In Beschuldigd wordt in elke aflevering een gezinslid gevolgd dat vertelt over de situatie in het gezin, nadat één van de gezinsleden is beschuldigd van een misdrijf. “Beschuldigd blijft tot de laatste minuut spannend, want pas aan het einde van elke aflevering wordt bekend gemaakt of de verdachte werkelijk schuldig is of niet.”

Beschuldigd is scripted reality. Het wordt gemaakt als reality, maar het verhaal wordt nagespeeld op dusdanige wijze dat het geloofwaardig en pakkend is.

In Nederland is deze vorm van televisie dit jaar door Net5 geïntroduceerd met de series Achter Gesloten Deuren en Dokters. Beide waren een succes.

Beschuldigd wordt geproduceerd door IDTV.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen