Veronica organiseert filmpremière op het water

Foto: SBSVeronica organiseert op 19 augustus een ‘Sail In Première’ op het IJ in Amsterdam. Op de openingsdag van het evenement SAIL 2010 kunnen honderd boten aanmeren om de première van de film The Expendables met Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone bij te wonen. “De plaatsen voor De Veronica Sail In Première zijn uitsluitend te winnen op sailinpremiere.nl“, legt een woordvoerster van Veronica dinsdag uit. “Men kan hier meedingen naar een plek tijdens de première.

The Expendables draait om een groep huursoldaten met elk een eigen specialisme. De mannen worden ingehuurd om een corrupte Zuid-Amerikaanse dictator te elimineren die zijn land in een puinhoop heeft veranderd.

Voor The Expandables is een cast van legendarische actiehelden samengesteld. Niemand minder dan Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Eric Roberts en Bruce Willis schitteren in de film. Zelfs Arnold Schwarzenegger maakte voor deze film een uitzondering en speelt een rol.”

De Veronica Sail In Première volgt op het succes van de Veronica Drive In Première in de Amsterdam ArenA vorig jaar. Jameson Whiskey heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan de Veronica Sail In Première.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen