Nieuwe talkshow Sophie Hilbrand op locatie

De nieuwe talkshow Sophie op 3 van presentatrice Sophie Hilbrand wordt op locatie opgenomen. Dat laat een zegsvrouw van BNN vandaag weten. Van Rotterdamse hooligans tot Amsterdam- se Hells Angels, van de Koninklijke Mar- ine tot krakers met idealen. “In Sophie op 3 gaat Sophie Hilbrand op bezoek bij verschillende groepen mensen die samen een eigen wereld vormen. Zij onderzoekt hun manier van leven en denken, door met ze te praten en met ze op pad te gaan.”

Werelden die normaal gesproken achter gesloten deuren samen komen, worden geopend in deze talkshow op locatie. Vanaf 4 januari rond 23.00 uur is Sophie op 3 negen weken lang te zien bij BNN op 3.

In de eerste aflevering duikt Sophie in de wereld van de harde kern van Feyenoord. Ze bespreekt in een openhartig gesprek met de hooligans hoe ver hun clubliefde gaat en waarom er zoveel geweld bij komt kijken. Aan tafel zitten ondermeer Leonardo (veroordeeld voor de dood van Ajacied Carlo Picornie) en André (veroordeeld voor de moord op Twente supporter Erik Lassche).

Daarnaast kreeg Sophie de kans om met de harde kern mee te gaan naar de wedstrijd van Feijenoord tegen de Poolse club Lech Poznan. “Het levert een uniek kijkje op in de wereld van de hooligans.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen