Programmadirecteur RTL 4 vertrekt

Wim ter Laak, sinds 2004 actief als programmadirecteur van RTL 4, vertrekt per 1 juli 2007 bij RTL Nederland. Dit is in goed overleg tussen beide partijen overeengekomen, zo meldt een zegsvrouw van de zendergroep. Ter Laak heeft als reden aangegeven een andere visie te hebben dan de hoofddirectie over zijn toekomst bij RTL. “RTL Nederland betreurt zijn vertrek, maar respecteert zijn beslissing om zijn carrière elders voort te zetten“, aldus de woordvoerster van RTL Nederland.

Totdat een geschikte opvolger is gevonden, worden zijn taken waargenomen door de Algemeen Directeur Televisie, Bart in ’t Hout. “Wim heeft jarenlang veel voor deze organisatie betekend. In de tijd dat wij hebben samengewerkt, heb ik hem leren kennen als een gedreven en loyale collega met een enorme kennis van het vak. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan het succes van dit bedrijf“, aldus Bart in ’t Hout.

Wim ter Laak kijkt met een goed gevoel terug op zijn periode bij RTL: “Ik heb in de vele jaren dat ik bij dit bedrijf werk, de kans gekregen om me te ontwikkelen op heel veel gebieden binnen het radio- en televisievak. Mijn ideeën over mijn toekomst bij RTL wijken af van die van de hoofddirectie, dat is voor mij de reden om mij buiten RTL te oriënteren. Ik zie mijn jaren als programmadirecteur van RTL 4 als het hoogtepunt van mijn carrière bij RTL en ik kijk terug op een fantastische tijd.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen