1500 aanmeldingen Op zoek naar Evita

De inschrijftermijn voor het nieuwe tele- visieprogramma Op zoek naar Evita is inmiddels gesloten. De reacties die bij de AVRO zijn binnengekomen zijn ‘absoluut overweldigend’, aldus een zegsman van de omroep. “Maar liefst 1500 vrouwen, die de rol van Evita bijzonder serieus nemen, hebben zich aangemeld. Talent, zowel uit de musicalwereld als dames die nog nooit op een podium hebben gestaan hebben zich opgegeven“, aldus de zegs- man van de AVRO vandaag.

Alle kandidaten willen avond aan avond voor volle zalen, zingen, dansen en acteren. Aanstaande zaterdag 14 april start de auditie in Rosmalen, 22 april in Amsterdam, 29 april in Utrecht en 7 mei in Rotterdam. Daar wordt door een jury bepaald wie van de Evita’s in spe doorgaan naar de volgende ronde. Kandidaten die met succes door de eerste audities zijn gekomen gaan naar de Evita-academy om een opleidingstraject te volgen. Binnenkort wordt bekend wie het programma Op zoek naar Evita gaat presenteren en wie in het auditiepanel zitting gaan nemen.

De AVRO brengt ‘Op zoek naar Evita’ dit najaar op het scherm, hierin wordt gezocht naar de hoofdrolspeelster voor de musical Evita. In Engeland heeft dit BBC format wekelijks tientallen miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen