Gordon met sekseshow bij Net5: Mars tegen Venus

Naast De Jongens tegen de Meisjes komt John de Mol met nóg een sekseshow. Niet bij RTL 4, maar bij Net5: Mars tegen Venus met Gordon. Dat heeft Talpa TV vanavond bekendgemaakt in 6 Inside. In elke aflevering neemt teamcaptain Jan Versteegh het met een mannelijke BN’er op tegen teamcaptain Leonie ter Braak en een vrouwelijke BN’er. “Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de lol, de interessante weetjes en de grappige verhalen en meningen van de BN’ers en het publiek.”

Mars tegen Venus bestaat uit verschillende rondes. In elke ronde testen we de kennis van beide geslachten over het andere geslacht op allerlei manieren. Wat denkt het andere geslacht?

In de studio zijn 100 vrouwelijke en 100 mannelijke publieksleden aanwezig die tijdens de show om hun mening worden gevraagd. De twee publieksgroepen beantwoorden de vragen en zijn daarmee een live poll.

De presentatie speelt volgens Net5 een belangrijke rol. “Gordon haakt bij merkwaardige, hilarische of gekke antwoorden meteen aan en zal hij het niet nalaten om op zijn eigen, onnavolgbare wijze, commentaar te leveren.”

De nieuwe studioshow is vanaf woensdag 20 maart om 20.30 uur te zien bij Net5. De productie is niet in handen van Talpa Media, maar Talpa TV.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen