Nieuwe Avrotros-baas moet HBO-denkniveau hebben

De Avrotros is op zoek naar een nieuwe mediadirecteur nu Remco van Leen is vertrokken naar SBS 6. Er is daarom een sollicitatieprocedure geopend. Dat meldt algemeen directeur Eric van Stade, die overigens tot 2011 directeur was van SBS, op Twitter. De vacature leert dat de opvolger van Van Leen minimaal HBO-denkniveau moet hebben. Ook affiniteit met de programmering van Avrotros is vereist, net als uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en creativiteit.

Het gaat om een functie van 36 uur per week. “Gezamenlijk met de andere twee directieleden bouw je verder aan het succes van Avrotros. De mediadirecteur heeft een centrale positie binnen Avrotros. Vanuit deze positie wordt een multimediaal beleid ontwikkeld dat resulteert in een sterke programmering en marktpositie.

De mediadirecteur is direct eindverantwoordelijk voor radio, tv, interactieve media, productie en programmazaken, programmamanagement en AV-faciliteiten. “In deze functie rapporteer je aan de algemeen directeur.

Sollicitanten moeten genoegen nemen met een salaris beneden de WNT-norm van 181.000 euro. “Naast een interessante baan in een dynamische, ambitieuze en plezierige werkomgeving biedt Avrotros een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO voor het Omroeppersoneel.

Reageren op de vacature kan hier.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen