Cynthia Abma presenteert Vrienden houden huis

Actrice Cynthia Abma (foto) gaat het nieuwe RTL 5- programma Vrienden houden huis presenteren. Hierin zorgen vrienden van huiseigenaren voor een zeer hoognodige ommekeer in huis. Cynthia, onder andere bekend van De Erfenis en Luifel en Luifel, verrast vanaf zondag 28 januari aanstaan- de nietsvermoedende bewoners met de boodschap dat zij voorlopig hun huis niet kunnen betreden. Hun beste vrienden vinden het tijd worden voor verandering en bepalen welke nieuwe stijl het huis meekrijgt.

Terwijl Cynthia en de bewoners op een andere locatie via een monitor meekijken, zien zij hoe interieurdeskundige Monique van der Reijden (bekend van o.a. Yorin Design) twee ruimtes tot twee keer toe een metamorfose geeft. De vrienden voorzien Monique daarbij van de nodige informatie over de bewoners, zodat zij samen voor de beste inrichting kunnen kiezen. Wordt het metamorfose nummer één of kiezen ze voor de tweede inrichting. De bewoners zelf hebben er geen stem in, maar kijken zonder inspraak toe op de monitor. Weten de vrienden de juiste keuzes te maken?

Vrienden houden huis, waarin kijkers ook diverse tip meekrijgen, is vanaf zondag 28 januari acht weken lang tussen 19.00 en 19.30 uur te zien bij RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen