John Jones doet mee aan Dancing on Ice

John Jones is één van de kandidaten van de ijsdansshow Dancing on Ice (RTL 4). Ook makelaarsdochter Suze Mens, presentatrice Quinty Trustfull en Dieter Troybleyn, Jezus in Jesus Christ Superstar, doen mee aan het programma. Dat meldt De Telegraaf. John Williams, die de tweede reeks van Dancing on Ice zal presenteren, maakte woensdag al bekend dat ook bokser Regilio Tuur, Kelly, Winston Gerschtanowitz en Stella Gommans meedoen aan Dancing on Ice 2007.

In de tweede reeks van Sterren dansen op het IJs van SBS 6 schaatsen onder meer zangeres Sita, Jasmine Sendar, Thomas Berge, Elle van Rijn, Geert Hoes, Arend Langenberg, Corry Konings, ex-wielrenner Jeroen Blijlevens en Bas Westerweel.

RTL 4 en SBS6 lieten woensdag weten op exact dezelfde dag met de eerste aflevering van hun nieuwe ijsdansprogramma’s te komen. RTL wilde de aanvangsdatum van het programma zo lang mogelijk geheim houden om de concurrent op het verkeerde been te zetten. Woensdagavond liet RTL weten dat de eerste show van Dancing on Ice op 12 janauari te zien is. Dat gebeurde nadat SBS6 eerder op de dag had laten weten de startdatum van Sterren Dansen op het IJs opnieuw te hebben vervroegd.

In eerste instantie zou de nieuwe serie in het voorjaar beginnen. Dat werd 19 januari, maar woensdag heeft producent Reinout Oerlemans aangegeven dat weer een week eerder kan worden gestart, ook op 12 januari. Volgens SBS was haar zender na het succes van de eerste serie van plan zo snel mogelijk met een opvolger te komen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen