John de Mol ‘best tevreden’ over The Next Boy/Girl Band

John de Mol is ‘best tevreden’ over zijn nieuwe grote talentenjacht The Next Boy/Girl Band, die vanavond van start gaat op SBS 6. Dat vertelt hij vandaag in De Telegraaf. The Next Boy/Girl Band is het belangrijkste programma voor SBS 6 aan de start van dit nieuwe tv-seizoen. De Mol heeft vertrouwen. “We weten allemaal dat de tv-kijktijd aan het teruglopen is, met name bij jonge mensen. Ik denk dat op vrijdag dit programma een goede reden is voor deze groep om terug te komen bij de televisie.”

In de talentenjacht wordt gezocht naar een jongensgroep en meidengroep. Kandidaten moeten zich eerst dansend presenteren. Als ze dat goed doen, mogen ze hun stem laten horen. “Het is een fris programma geworden dat nieuw voelt“, zegt De Mol.

De Mol denkt niet dat de kijker genoeg heeft gezien in dit genre. “Wereldwijd blijken talentenjachten onverwoestbaar. Ook in dit land doen ze het nog steeds goed.”

De Mol heeft het duo Nicolette van Dam en Tim Douwsma op de show gezet. Ze openen de show vanavond om 20.30 uur op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen