Patty Brard: ‘Ik zou veel meer geld kunnen verdienen’

Foto: SBSShownieuws-journaliste Patty Brard heeft het idee dat ze veel meer geld zou kunnen verdienen in de tv-wereld dan ze nu doet. Dat vertelt de tv-diva in een interview met Margriet. Brard is echter niet iemand die op dat gebied het onderste uit de kan wil halen, stelt ze. “Ik vind het moeilijk om over geld te praten. Ik zou veel meer kunnen verdienen als ik een lelijke manager had. Voor mij is het belangrijkst dat ik plezier heb in mijn werk“, aldus de presentatrice, die al jaren een SBS 6-gezicht is.

En plezier heeft ze bij SBS 6, aldus Brard. “Ik ben onlangs twee dagen met Kees Tol op pad geweest voor het programma Met de deur in huis. We hebben gegierd van het lachen. Dan roep ik de hele tijd met tranen in mijn ogen: ‘Jongens, ongelooflijk, maar dit is gewoon werk!’

De tv-diva hecht niet meer zo veel waarde aan geld. “De betekenis van geld is voor mij ook veranderd. Geld zie ik vooral als heel lelijk. Ik ben in mijn leven heel rijk geweest, maar ook ontzettend arm. Dat maakt wel dat ik het leven ook niet meer voor lief neem.

Ze is op haar oude dag helemaal tot rust gekomen. “Er zit steeds meer balans in alles. Ratio en gevoel, werk en vrije tijd. Ik leef niet meer in uitschieters.

Het Margriet-interview met Patty Brard kunt u lezen via Blendle.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen