Janice pleit voor rode loper-verslagen op televisie

De hysterische modeontwerper Janice vindt het jammer dat er sinds zijn ontslag bij Shownieuws geen vakinhoudelijke rode loper-verslagen meer te zien zijn op televisie. Dat heeft hij gezegd op Radio 2. Janice ging in Shownieuws regelmatig voor een scherm staan om de outfits van bekendheden te beoordelen, maar hij werd in januari 2015 net als deskundigen Eric van Tijn en René Mioch op straat gezet. “Ik ben er nu een jaar weg, maar niemand heeft dat gat opgevuld. Dat vind ik zo gek“, zegt hij.

Er is volgens Janice wél behoefte aan. “Want E! Entertainment is een zender die het digitaal heel goed doet. Mensen vinden dat heel gaaf en interessant. Vooral vrouwen vinden de jurk interessant, van: wat heeft ze aan en wat draagt ze. In Nederland wordt dat niet echt opgepikt. Ik vind dat zonde.”

De tv-kijker mist momenteel heel veel informatie, waarschuwt Janice. “Noortje Herlaar die op de rode loper met een heel mooie Claes Iversen-jurk loopt, gaat nu verloren. Niemand vraagt van wie het is. Er worden alleen wat foto’s gemaakt die Claes dan weer op zijn Facebook kan zetten. Het is jammer.”

Tot slot deelt Janice nog wat complimenten uit aan goed geklede BN’ers. “Máxima ziet er altijd wel goed uit en Carice van Houten ook. Haar styliste heeft connecties met Dior. Carice zal je niet snel lelijk zien. Wie er altijd slecht uitziet? Britt Dekker. Die slaat wel vaak de plank mis.

Lees ook: Shownieuws spot fashion twins bij Carré (oktober 2013)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen